Onder invloed van de opwarming van de aarde en de daarmee onlosmakelijk verbonden klimatologische veranderingen, krijgen we ook in Nederland steeds vaker te maken met ongekend felle buien. Naast windstoten en extreme regenval gaan die buien in veel gevallen gepaard met hagel. Hagel ontstaat door grote temperatuurverschillen in de atmosfeer. Hoe groter die verschillen, hoe groter de hagelstenen.

 

Hagelbuien leiden de laatste jaren niet alleen tot toenemende schade aan auto’s; ook het aantal schades door hagel is enorm toegenomen. In die mate zelfs dat er voor autobedrijven, dealerholdings, autoverhuurbedrijven en leasemaatschappijen met enige regelmaat sprake is van een heuse calamiteit. Speedrepair geldt sinds jaar en dag als dé specialist op het gebied van het managen van dit soort calamiteiten en het herstel van hagelschade. Waar traditionele schadebedrijven in dergelijk gevallen noodgedwongen met wachtlijsten moeten werken, zorgt Speedrepair ervoor dat uw wagenpark binnen de kortste keren weer geheel schadevrij is.

IMG_5109

Op het gebied van hagelschadeherstel werkt Speedrepair sinds 2008 nauw samen met zijn Zwitserse partner Inova Autoservice Group. Gezamenlijk beschikken we over ruim honderd hagelschadespecialisten die wereldwijd hagelschadecalamiteiten managen en hagelschades herstellen. Speedrepair en Inova Autoservice Group werken gezamenlijk rechtstreeks in opdracht van verzekeraars, autoproducenten en schadeherstelbedrijven.

 

Calamiteiten leiden bij autoschadebedrijven al snel tot stress en uitpuilende agenda’s. Om te voorkomen dat uw medewerkers overspannen thuis komen te zitten en uzelf problemen krijgt met uw klanten en verzekeraars, is het vooraf opstellen van een draaiboek met duidelijke deadlines een absolute vereiste. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op om een afspraak over het juiste plan van aanpak te maken.